Till våra nybörjare

Hej och välkommen! Det första ni gör är att ansöka om medlemskap här på hemsidan, detta för att försäkringen ska börja gälla. Sen får ni prova gratis 2 ggr. Därefter bestämmer ni er om ni vill fortsätta, vill ni fortsätta kommer en räkning att skickas ut till er digitalt på den mailadress ni har uppgett. Så var noga när ni fyller i ansökan. Annars hör ni av er på mail www.judo.nu att ni vill avsluta och ni kommer att tas bort från registret.
När ni provar på går det bra att använda mjukiskläder. Vill man fortsätta träna med oss så behöver man ha en dräkt. Antingen gör vi en sambeställning i klubben eller så ombesörjer man detta själv.

Det är viktigt att tänka på hygien när man tränar judo då det är en sport med mycket närkontakt, samt korta naglar på händer/fötter, uppsatt hår ej med vassa spännen, inga smycken el andra vassa föremål.

 Har man förkylningssymtom eller andra symtom så stannar man hemma tills man mår bättre och inte smittar innan man kommer på träning igen.


Omklädningsrum, dusch och bastu finns på entrèplan. 

Vi har skogräns, så lämna skorna i trapphuset eller i lilla entren- för att minimera smuts och grus på våra mattor.

Tag med egen vattenflaska

Vi håller en god ton, respekterar varandras olikheter och tränar för att förbättra motorik, kondition, styrka, smidighet och för att ha kul tillsammans.

Rulla till toppen