Till våra nybörjare

Hej och välkommen! För att få träna hos oss måste man vara fyllda 7 år, sen finns det ingen åldersgräns uppåt. Det första ni gör är att ansöka om medlemskap här på hemsidan. Detta för att försäkringen skall gälla. Sedan får man prova judo 2 gånger gratis och därefter så bestämmer man sig för om man vill fortsätta eller inte. Om man väljer att fortsätta så kommer en räkning att skickas digitalt till den mailadress som uppgetts (så var noggranna med att kontrollera att mailadressen stämmer när ni ansöker om medlemskap). Om man väljer att inte fortsätta så måste man höra av sig till ostersundjudo@gmail.com och meddela detta. Man kommer då att tas bort från medlemsregistret.

När man provar på judo så går det bra att bära mjukiskläder men om man väljer att fortsätta att träna så behövs en dräkt. Antingen görs en sambeställning i klubben eller så får man obesörja detta själv.

Det är viktigt att tänka på hygienen när man tränar judo eftersom det är en sport med mycket närkontakt. Det är även viktigt att tänka på att ha korta naglar på händerna och fötterna, uppsatt hår (ej med vassa spännen), inga smycken eller andra vassa föremål.

Vid förkylningssymtom eller andra symtom så stannar man hemma tills man känner sig frisk igen så att vi inte smittar varandra.

Omklädningsrum, dusch och bastu finns på entréplan.

Vi har en skogräns så lämna skorna i trapphuset eller i den lilla entrén. Detta för att minimera smuts och grus på våra mattor.

Tag med egen vattenflaska.

Vi håller en god ton, respekterar varandras olikheter och tränar för att förbättra motorik, kondition, smidighet och för att ha kul, såklart!F

Rulla till toppen