Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt


HEJ OCH VÄLKOMNA TILL  ÖSTERSUNDS JUDO!

Välkomna till träning i vänskapens tecken. På judon är vi alla lika och vi hjälper varandra. Vi är toleranta och generösa och sprider kunskap och glädje. Vi visar varandra respekt och artighet. Att vara modig och vara ärlig är viktiga delar när vi är på mattan tillsammans.


Vi är med och delar på 50 miljoner!

Vår förening är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå. Välj oss som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är vi med och delar på pengarna. Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se/grasroten eller genom att ringa Svenska Spels Kundservice på 0770-11 11 11.

Tack för ditt stöd! 


Enligt GDPR har varje medlem rätt att få veta vad som finns registrerat om dem i föreningen. Hos oss finns endast den information som ni lämnat/ar in vid terminsstart. Dvs medlems personnummer, adress samt kontaktuppgifter till vårdnashavare. Är det någon som vill kontrollera detta går det bra att höra av sig till Jessica som nås på klubbens gmail This is a mailto link 

Uppdaterad: 04 MAJ 2019 11:49 Skribent: Jessica och Vincent

 

 

 

  

HÄR FINNS REKLAMPLATS!!

 

Vi har en hjärtstartare i dojon

      HLR-badge

 

 

 

Postadress:
Östersunds JK - Judo
Björn Stranne, Görvik 635
83348 Hammerdal

Besöksadress:
Mediahuset Skidskyttestadion
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ostersundjudo@gmail....