Hoppa till sidans innehåll

Om ÖJK


Vår klubb bildades 1997 från att tidigare ha varit en sektion i Östersunds Budo kai, Klubben har runt 150 medlemmar och vi håller till i mediacentret vid skidskyttestadion.

Vi bedriver träning för barn till vuxna, från det år man fyller 7 är man välkommen att träna hos oss. Under första terminen har leken en framträdande roll där vi "väver in" moment som alla måste kunna när de så småningom får börja med kastteknik.

De flesta i vår klubb har som första målsättning att enbart träna. Cirka 75% deltager dock även i klubbens interna tävlingar, 30-40% av dessa brukar en gång per år åka på någon breddtävling.  

Lite allmän information om tävlingar och resor.                    Normalt sätts anmälningslistor upp i klubblokalen och du betalar anmälningsavgiften själv i samband med att du skriver upp dig på anmälningslistan. Resor ordnar man på egen hand, titta gärna vilka som anmält sig och hör efter med andra om samåkning eller om ni kan erbjuda skjuts. Till vissa breddtävlingar kan klubben ordna med busstransport, men även den kan kosta deltagaren X kr. 

Tävlingar som arrangeras av oss själva.                                 Våra egna arrangemang brukar ta genomföras i Sporthallen. Där har vi gott om plats både för tävlande och åskådare. Vi har tillgång till fiket. När vi arrangerar tävlingar är det mycket jobb som ska göras och vi behöver hjälp både från aktiva och föräldrar för att vi ska kunna genomföra en tävling.  

Kort information om hur de som tränar är försäkrade när medlemsavgiften är betald.                                                     Alla föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet (RF) omfattas av en grundförsäkring. Varje idrottsförening har sedan möjlighet att dessutom teckna en kompletteringsförsäkring för till exempel byggnader, idrottsmaterial och datorer.

Detta ingår i grundförsäkringen:

Ansvarsförsäkring

Förmögenhetsbrottsförsäkring

Rättsskyddsförsäkring

Patientförsäkring

Olycksfallsförsäkring för ledare och funktionärer

Krisförsäkring för ledare och funktionärer

Det går att läsa mer på följande adress. http://www.folksam.se/forsakringar/vuxen/olycksfall/idrotta/rfsgrundforsakring

Uppdaterad: 15 JAN 2017 15:55

 

 

 

  

HÄR FINNS REKLAMPLATS!!

 

Vi har en hjärtstartare i dojon

      HLR-badge

 

 

 

Postadress:
Östersunds JK - Judo
Björn Stranne, Görvik 635
83348 Hammerdal

Besöksadress:
Mediahuset Skidskyttestadion
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ostersundjudo@gmail....